2015-11-24 06:00

2015-11-24 06:00

Svängig match blev oavgjord

DIVISION 4 DAM INNEBANDY

Lesjöfors/Filipstad U skaffade sig en 4–1-ledning i den andra perioden mot serieledande Arvika.

Gästerna i Spångbergshallen vände dock på steken i den tredje perioden och hade en 5–4-ledning med knappa fem minuter kvar att spela. I det läget klev den vassa målskytten Julia Endl fram för LFIBK U och stänkte in 5–5-kvitteringen

Mål, Lesjöfors/Filipstad U: Julia Andersson, Julia Aitman, Jasmine Lindgren, Madelene Magnusson, Julia Endl. Arvika: Alva Sjöberg 2, Viktoria Grundström 2, Meline Söderholm.

Gästerna i Spångbergshallen vände dock på steken i den tredje perioden och hade en 5–4-ledning med knappa fem minuter kvar att spela. I det läget klev den vassa målskytten Julia Endl fram för LFIBK U och stänkte in 5–5-kvitteringen

Mål, Lesjöfors/Filipstad U: Julia Andersson, Julia Aitman, Jasmine Lindgren, Madelene Magnusson, Julia Endl. Arvika: Alva Sjöberg 2, Viktoria Grundström 2, Meline Söderholm.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.