2015-11-24 06:00

2015-11-24 06:00

Örnen höll undan

INNEBANDY: Örnen–Degerfors 4–3

Sista minuterna av matchen mellan Örnen och Degerfors blev spännande när lagen möttes i Molkom. Degerforstjejerna reducerade till 3–4 med ett par snabba mål, samtidigt som Örnen hade slappnat av lite med sin 4–1 ledning.

– Det blev spännande på slutet när Degerfors gjorde två snabba mål då vi var i ledning med 4–1, säger Örnens tränare Bengt Port. Vi hade inte mött Degerfors tidigare, men visste att de gjort mål i alla sina matcher. Vi fick i alla fall med oss tre poäng.

I den sista matchen innan serien vänder möter SK Örnen Munkfors borta.

Mål, Örnen: Amanda Tedenrud 2, Jennifer Johansson, Linnéa Widercrantz. Degerfors: Tyra Törnqvist, Mathilda Unzeitig, Cecilia Lundevall.

– Det blev spännande på slutet när Degerfors gjorde två snabba mål då vi var i ledning med 4–1, säger Örnens tränare Bengt Port. Vi hade inte mött Degerfors tidigare, men visste att de gjort mål i alla sina matcher. Vi fick i alla fall med oss tre poäng.

I den sista matchen innan serien vänder möter SK Örnen Munkfors borta.

Mål, Örnen: Amanda Tedenrud 2, Jennifer Johansson, Linnéa Widercrantz. Degerfors: Tyra Törnqvist, Mathilda Unzeitig, Cecilia Lundevall.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.