2015-11-14 06:00

2015-11-14 06:00

Tre dagar kvar att rösta

OMRÖSTNING

Nu har slutspurten inletts i omröstningen om Niklas Lindmans roddpengar, 5 200 kronor.

För att rösta, sista dagen är måndagen den 16 november, går det att skicka e-post till sporten@filipstadstidning.se, eller med vanlig post till Filipstads Tidning, Finnshyttan 1B, 682 91 Filipstad. Märk gärna kuvertet ”Niklas Lindmans roddpengar”. Endast en röst per person kommer att räknas.

De tre olika alternativen att välja på är Filipstads alpina klubb, Ungdomens hus och Filipstads ridklubb.

För att rösta, sista dagen är måndagen den 16 november, går det att skicka e-post till sporten@filipstadstidning.se, eller med vanlig post till Filipstads Tidning, Finnshyttan 1B, 682 91 Filipstad. Märk gärna kuvertet ”Niklas Lindmans roddpengar”. Endast en röst per person kommer att räknas.

De tre olika alternativen att välja på är Filipstads alpina klubb, Ungdomens hus och Filipstads ridklubb.