2015-11-05 06:00

2015-11-05 06:00

Filipstadssimmare på läger

SIMNING: Emelie Höök och Nova Johansson tränade i Karlskoga

I lördags arrangerade Mellansvenska simförbundet ett breddläger för simmare 12 år och yngre på fyra platser i distriktet.

Från Filipstad var det Emelie Höök och Nova Johansson som var uttagna till lägret som hölls i Karlskoga. Tillsammans med simmare från Värmland och Närke genomförde lägerdeltagarna två simpass och ett landpass under dagen.

Från Filipstad var det Emelie Höök och Nova Johansson som var uttagna till lägret som hölls i Karlskoga. Tillsammans med simmare från Värmland och Närke genomförde lägerdeltagarna två simpass och ett landpass under dagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.