2015-11-03 06:00

2015-11-03 06:00

Emilia Bédoire tog silver och brons

SKYTTE: Två SM-medaljer till Filipstad

Filipstadsskytten Emilia Bédoire kan inte vara annat än nöjd med sin helg under nationella SM i luftgevärsskytte.
I juniorklassen tog hon brons, för att sedan skjuta hem ett silver i seniorklassen.

Nationella SM i luftgevärsskytte avgjordes under helgen samtidigt i två olika skyttehallar, dels i Umeå, dels i Linköping. Två av Filipstads skyttar, Emilia Bédoire och Martin Kronberg, ställde upp i både senior- respektive juniorklassen.

I den inledande juniortävlingen sköt Emilia Bédoire ihop 393 poäng av 400 i grundomgången, vilket räckte till en tredje plats. Den placeringen försvarade hon sedan i finalen och vann därmed ett JSM-brons.

I seniortävlingen nådde Emilia det högsta resultatet i grundomgången, 396 poäng. Finalen mot Maria Hägglund, Ramselefors, blev mycket spännande. Emilia pressade Maria, men fick nöja sig med ett silver.

Nationella SM i luftgevärsskytte avgjordes under helgen samtidigt i två olika skyttehallar, dels i Umeå, dels i Linköping. Två av Filipstads skyttar, Emilia Bédoire och Martin Kronberg, ställde upp i både senior- respektive juniorklassen.

I den inledande juniortävlingen sköt Emilia Bédoire ihop 393 poäng av 400 i grundomgången, vilket räckte till en tredje plats. Den placeringen försvarade hon sedan i finalen och vann därmed ett JSM-brons.

I seniortävlingen nådde Emilia det högsta resultatet i grundomgången, 396 poäng. Finalen mot Maria Hägglund, Ramselefors, blev mycket spännande. Emilia pressade Maria, men fick nöja sig med ett silver.