2015-09-07 14:53

2015-09-07 14:53

NAIK slog Väse med 4-1

NYKROPPA: "Det såg bra ut över hela banan"

NAIK storspelade i fredagens match mot Väse som till slut besegrades med 4-1.

– Det såg bra ut över hela banan i första, men blev lite avslaget i andra, säger Fredrik Bundsen som blev målskytt två gånger om.

Soligt väder lockade inte någon större publik till Hammarvallen i Nykroppa när NAIK i fredags besegrade Väse med 4-1. Fredrik Bundsen blev 2-målsskytt och ser fredagens spel som ett steg framåt.

Nättrassel

– Vi spelade mycket bättre än matchen innan och jag tycker det såg bra ut över hela banan, säger Fredrik Bundsen som nätade redan efter 14 minuter.

I den 28:e minuten var dags för Väses målvakt Victor Sturewall att släppa Fredrik Bundsens skott förbi sig ytterligare en gång och 2-0 var ett faktum. Detta i ett läge i matchen där Väse inte hade mycket att säga till om. Fem minuter senare, i den 33:e minuten var dags för nytt nätrassel bakom Väses målvakt och nu var det Collin Ogolla som blev målskytt.

Det skulle dröja bara fyra minuter tills NAIK kunde sätta fjärde bollen i mål bakom Sturewall i Väsemålet. Den här gången var det Sadrutdin Sharapov som var målskytt. Fem minuter innan pausvilan fick Väse ett reduceringsmål genom Kevin Holmlin.

NAIK ledde med 4-1 i halvtid och det märktes på spelet att det blev lite avslaget.

Trötta på slutet

– Spelet blev lite avslaget i andra halvlek och vi började rulla boll och backade tillbaka, säger Fredruk Bundsen. Vi hade bara någon avbytare och vi blev lite trötta på slutet och orkade inte riktigt gå på hela 90 minuter. Vi försökte bara spela smart och det blev inga fler mål i matchen.

– Vi har nu en viktig match framför oss på söndag när vi ska möta Kristinehamn som leder serien. Då ska se till att göra en lika bra match som i fredags.

Soligt väder lockade inte någon större publik till Hammarvallen i Nykroppa när NAIK i fredags besegrade Väse med 4-1. Fredrik Bundsen blev 2-målsskytt och ser fredagens spel som ett steg framåt.

Nättrassel

– Vi spelade mycket bättre än matchen innan och jag tycker det såg bra ut över hela banan, säger Fredrik Bundsen som nätade redan efter 14 minuter.

I den 28:e minuten var dags för Väses målvakt Victor Sturewall att släppa Fredrik Bundsens skott förbi sig ytterligare en gång och 2-0 var ett faktum. Detta i ett läge i matchen där Väse inte hade mycket att säga till om. Fem minuter senare, i den 33:e minuten var dags för nytt nätrassel bakom Väses målvakt och nu var det Collin Ogolla som blev målskytt.

Det skulle dröja bara fyra minuter tills NAIK kunde sätta fjärde bollen i mål bakom Sturewall i Väsemålet. Den här gången var det Sadrutdin Sharapov som var målskytt. Fem minuter innan pausvilan fick Väse ett reduceringsmål genom Kevin Holmlin.

NAIK ledde med 4-1 i halvtid och det märktes på spelet att det blev lite avslaget.

Trötta på slutet

– Spelet blev lite avslaget i andra halvlek och vi började rulla boll och backade tillbaka, säger Fredruk Bundsen. Vi hade bara någon avbytare och vi blev lite trötta på slutet och orkade inte riktigt gå på hela 90 minuter. Vi försökte bara spela smart och det blev inga fler mål i matchen.

– Vi har nu en viktig match framför oss på söndag när vi ska möta Kristinehamn som leder serien. Då ska se till att göra en lika bra match som i fredags.