2015-09-07 15:23

2015-09-07 15:23

En poäng för Nordmark

FOTBOLL: Bäckhammar på besök

Nordmark fick oavgjort, 2-2, mot Bäckhammar i söndagens möte på Hedvallen.
Lagen krigar båda i tabellens jumboregion och Nordmark hade mått bra av att knapra in ytterligare någon poäng.

Det går tungt för Nordmark i sjuan. På 14 spelade matcher har det bara blivit en vinst. Söndagseftermiddagens uppgörelse var första oavgjorda och den poängen var nyttig – även om det förstås gjort än mer gott att få med sig tre och ”nolla” motståndaren.

– Det fanns bud på segermål också, men det blev inte så, säger Kenneth Persson, som ändå var ganska nöjd med matchen.

– Framför allt är det andra halvlek vi får ta emd oss. Då tog vi tag i det hela. Vi startade dåligt och hade 0-2 emot oss redan efter jag tror det var elva minuter. Det är alltid jättesvårt att jobba i uppförsbacken och självförtroendet är inte på topp heller.

Kämpade hårt

Men i andra halvlek bevisade laget för sig själva och andra att de kan vända ett underläge. Anton Treviranus och Mikael Haraldsson blev Nordmarks målskyttar och får så klart beröm, men Kenneth Persson har fler rosor att dela ut.

– Jag vill ge en eloge till hela laget för att det inte gav upp utan knöt näven i byxfickan och kämpade sig tillbaks, säger han.

Nordmark har tappat några spelare sedan i våras och har haft oturen att få en av sina bästa spelare, Robin Eriksson, långtidsskadad. Laget är redo att kämpa på ändå och hopp finns, trots jumboläget.

– Det ser fortfarande tråkigt ut i tabellen men riktigt kört är det inte. Vi måste vinna de två matcher vi har kvar och övriga resultat måste gå vår väg, men kört är det inte, betonar Kenneth Persson.

På fredag väntar första matchen av de två: då är det Woodys på bortaplan i Karlskoga som gäller.

– Vi får försöka ta tre poäng där i stället. Vi fick stryk med bara 1-0 av dem i våras så det är ingen omöjlighet, betonar Kenneth Persson.

Det går tungt för Nordmark i sjuan. På 14 spelade matcher har det bara blivit en vinst. Söndagseftermiddagens uppgörelse var första oavgjorda och den poängen var nyttig – även om det förstås gjort än mer gott att få med sig tre och ”nolla” motståndaren.

– Det fanns bud på segermål också, men det blev inte så, säger Kenneth Persson, som ändå var ganska nöjd med matchen.

– Framför allt är det andra halvlek vi får ta emd oss. Då tog vi tag i det hela. Vi startade dåligt och hade 0-2 emot oss redan efter jag tror det var elva minuter. Det är alltid jättesvårt att jobba i uppförsbacken och självförtroendet är inte på topp heller.

Kämpade hårt

Men i andra halvlek bevisade laget för sig själva och andra att de kan vända ett underläge. Anton Treviranus och Mikael Haraldsson blev Nordmarks målskyttar och får så klart beröm, men Kenneth Persson har fler rosor att dela ut.

– Jag vill ge en eloge till hela laget för att det inte gav upp utan knöt näven i byxfickan och kämpade sig tillbaks, säger han.

Nordmark har tappat några spelare sedan i våras och har haft oturen att få en av sina bästa spelare, Robin Eriksson, långtidsskadad. Laget är redo att kämpa på ändå och hopp finns, trots jumboläget.

– Det ser fortfarande tråkigt ut i tabellen men riktigt kört är det inte. Vi måste vinna de två matcher vi har kvar och övriga resultat måste gå vår väg, men kört är det inte, betonar Kenneth Persson.

På fredag väntar första matchen av de två: då är det Woodys på bortaplan i Karlskoga som gäller.

– Vi får försöka ta tre poäng där i stället. Vi fick stryk med bara 1-0 av dem i våras så det är ingen omöjlighet, betonar Kenneth Persson.