2015-06-16 06:00

2015-06-16 06:00

Tipsextrafotboll bakom förlust

FOTBOLL: Nyedshov–Heden 0–1

Nyedshov åkte på en tuff förlust i fredags kväll i rivalmötet med Heden.

– Ja, man kan säga att Nyedshov var uddlöst, samt att vi har tappat vårt grundspel, säger Hovets tränare Christian Carlsson.

Nyedshov, som har inlett säsongen på ett bra sätt i den södra division 6-serien, har hamnat i ett läge med grus i maskineriet.

Att förlora mot rivalen Heden på hemmaplan är ingenting som en vanlig Nyedshovsspelare önskar sig.

– Jag skulle vilja säga att det var två spelstilar som möttes. Vi försökte att rulla boll och spela oss fram medan Heden körde Tipsextrafotboll med långbollar från fem backar till tre forwards. Plötsligt kom vi på att vi också skulle göra det – och det fungerade inte så bra, Heden var bättre än oss på att göra det, säger Christian Carlsson.

I morgon onsdag har Nyedshov chansen att ta sig ur sin svacka då laget ska möta Forshaga 2 på bortaplan.

– I början av serien vann vi med 5–3 och 4–2. Jag var inte riktigt nöjd med det eftersom jag tyckte att det var för många mål, men nu har jag insett att jag hellre vinner med 5–3 än förlorar med 0–1, säger Chrstian Carlsson.

Mål, Heden: Lars Ekblom.

Nyedshov, som har inlett säsongen på ett bra sätt i den södra division 6-serien, har hamnat i ett läge med grus i maskineriet.

Att förlora mot rivalen Heden på hemmaplan är ingenting som en vanlig Nyedshovsspelare önskar sig.

– Jag skulle vilja säga att det var två spelstilar som möttes. Vi försökte att rulla boll och spela oss fram medan Heden körde Tipsextrafotboll med långbollar från fem backar till tre forwards. Plötsligt kom vi på att vi också skulle göra det – och det fungerade inte så bra, Heden var bättre än oss på att göra det, säger Christian Carlsson.

I morgon onsdag har Nyedshov chansen att ta sig ur sin svacka då laget ska möta Forshaga 2 på bortaplan.

– I början av serien vann vi med 5–3 och 4–2. Jag var inte riktigt nöjd med det eftersom jag tyckte att det var för många mål, men nu har jag insett att jag hellre vinner med 5–3 än förlorar med 0–1, säger Chrstian Carlsson.

Mål, Heden: Lars Ekblom.