2015-06-12 18:55

2015-06-12 18:55

Filipstad kämpade tappert

MOTOCROSS: Division 3 norra

Filipstad, som har gjort comeback i motocrossens seriesystem den här säsongen, har som mål att samla så mycket erfarenhet som möjligt under säsongen.
Under förra helgens seriesammandrag i Hagfors slutade laget sist bland de sju lagen, men samlade många poäng.

Töreboda visade klassen under serietävlingen i Hagfors under den gångna helgen. Laget vann med en totalpoäng på 621 efter de tre körda heaten. Filipstad kämpade tappert, men nådde 134 poäng sammanlagt under sina tre heat.

En av Filipstadsförarna, Max Stjärnborg, stod för en mycket bra prestation när han körde sig fram till en plats i A-finalen. I den slutade han på plats 18 bland de 30 förarna bakom segraren Eddie Bergman från Tidaholm. Filipstad fick även med fyra förare till B-finalen i form av Robin Koitti, Oskar Frisk, Niklas Kullberg och Emilia Johansson. Robin Koitti blev elva medan Oskar Frisk tog hand om plats 16. Niklas Kullberg blev 22:a och Emilia Johansson blev 23:a.

Töreboda visade klassen under serietävlingen i Hagfors under den gångna helgen. Laget vann med en totalpoäng på 621 efter de tre körda heaten. Filipstad kämpade tappert, men nådde 134 poäng sammanlagt under sina tre heat.

En av Filipstadsförarna, Max Stjärnborg, stod för en mycket bra prestation när han körde sig fram till en plats i A-finalen. I den slutade han på plats 18 bland de 30 förarna bakom segraren Eddie Bergman från Tidaholm. Filipstad fick även med fyra förare till B-finalen i form av Robin Koitti, Oskar Frisk, Niklas Kullberg och Emilia Johansson. Robin Koitti blev elva medan Oskar Frisk tog hand om plats 16. Niklas Kullberg blev 22:a och Emilia Johansson blev 23:a.