2015-06-06 13:02

2015-06-06 13:02

Nära – men inte tillräckligt

FOTBOLL: Nordmark–Woddy's 0-1

Chanserna var många – och vassa. Ändå lyckades ett vinstsuget Nordmark inte jaga i kapp gästande Woody's.

Inte bara myggen var hungriga när Nordmark på fredagskvällen mötte Karlskogalaget på Hedvallen.

NIF som ännu inte har lyckats få till säsongens första seger, spelade för att kamma hem segern. Under första halvlek var laget på tå och producerade många målmöjligheter, dock utan att prestera fullt ut.

När andra halvlek blåstes i gång lyckades Woody's på bara några sekunder ta ledningen och göra 1-0. Gästerna växte sig starka av det nyvunna självförtroendet och skapade även de många chanser framåt, men inte heller för Woody's ville bollen studsa rätt väg mer än en gång.

Inte bara myggen var hungriga när Nordmark på fredagskvällen mötte Karlskogalaget på Hedvallen.

NIF som ännu inte har lyckats få till säsongens första seger, spelade för att kamma hem segern. Under första halvlek var laget på tå och producerade många målmöjligheter, dock utan att prestera fullt ut.

När andra halvlek blåstes i gång lyckades Woody's på bara några sekunder ta ledningen och göra 1-0. Gästerna växte sig starka av det nyvunna självförtroendet och skapade även de många chanser framåt, men inte heller för Woody's ville bollen studsa rätt väg mer än en gång.