2015-05-16 10:36

2015-05-16 10:36

FFF drog ifrån NIF

FOTBOLL: Filipstad–Nordmark, 4-1

Fredagskvällens derbymöte slutade i vinst för hemmalaget Filipstad.
Den stora målgöraren blev Alexander Netterhall som gjorde tre av FFF:s mål.

Publiken, liksom vädret, var på topp när Filipstad tog emot Nordmark på Kalhyttan. Inledningsvis var det en relativt jämn match. FFF skapade många vassa chanser, men en kombination av några fina räddningar av NIF:s målvakt Henrik Skalare, samt en del oflyt – skott i ribban och stolpe ut, gjorde inledningen målsnål.

Även Nordmark skapade framåt och i den 32:a minuten lyckades Martin Frykberg att kvittera mot Filipstad som tio minuter tidigare tagit ledningen genom Rikard Ludvigsson.

Innan första halvlek nått sitt slut hade hemmalaget dock lyckats peta in ännu ett mål och sällningen var 2-1.

För NIF skulle det inte bli några fler mål denna kväll, FFF å sin sida gjorde tre till och fastställde segersiffrorna till 4-1, mycket tack vare Alexander Netterhall som blev derbymatchens stora målskytt.

Publiken, liksom vädret, var på topp när Filipstad tog emot Nordmark på Kalhyttan. Inledningsvis var det en relativt jämn match. FFF skapade många vassa chanser, men en kombination av några fina räddningar av NIF:s målvakt Henrik Skalare, samt en del oflyt – skott i ribban och stolpe ut, gjorde inledningen målsnål.

Även Nordmark skapade framåt och i den 32:a minuten lyckades Martin Frykberg att kvittera mot Filipstad som tio minuter tidigare tagit ledningen genom Rikard Ludvigsson.

Innan första halvlek nått sitt slut hade hemmalaget dock lyckats peta in ännu ett mål och sällningen var 2-1.

För NIF skulle det inte bli några fler mål denna kväll, FFF å sin sida gjorde tre till och fastställde segersiffrorna till 4-1, mycket tack vare Alexander Netterhall som blev derbymatchens stora målskytt.