2015-01-20 06:00

2015-01-21 09:37

Över förväntan för Filipstad

VOLLEYBOLL: Tillbaka på planen

När 13-helgscupen avgjordes i Karlstad samlades Filipstads lag från 1978 igen.

Under namnet Filipstad P50+ gick laget obesegrat i gruppspelets fyra matcher, men då matcherna slutade 1–1 räckte inte det för att spela om medaljerna. I matchen om niondeplatsen stod Filipstad för en bra insats och vann över KFUM Örebro med 2–0. Filipstads P50 bestod av Lars-Göran Pettersson, Arto Hissa, Peter Broqvist, Anders Lindqvist, Joakim Svenningsson, John-Erik Jenssen, Lorentz Lundmark, Oskar Pedersen och Wolf Pedersen.

Under namnet Filipstad P50+ gick laget obesegrat i gruppspelets fyra matcher, men då matcherna slutade 1–1 räckte inte det för att spela om medaljerna. I matchen om niondeplatsen stod Filipstad för en bra insats och vann över KFUM Örebro med 2–0. Filipstads P50 bestod av Lars-Göran Pettersson, Arto Hissa, Peter Broqvist, Anders Lindqvist, Joakim Svenningsson, John-Erik Jenssen, Lorentz Lundmark, Oskar Pedersen och Wolf Pedersen.