2015-01-17 09:58

2015-01-20 23:16

LFIBK förlorade mot Kristinehamn

FILIPSTAD

Lesjöfors/Filipstad IBK förlorade fredagens match mot Kristinehamns IBF med siffrorna 6-8.

Kristinehamn började matchen starkt och gjorde första målet efter cirka sex minuters spel. LFIBK:s damer kom dock allt mer in i matchen och kunde kvittera till 1-1, genom Liv Larsson, efter ungefär halva första perioden.

Andra perioden var det återigen Kristinehamn som tog kommandot. Och efter ett fint passningsspel vid målet så gjorde Kristinehamn mål efter bara 1.25 minuters spel.

Kämpade bra

Och det blev ytterligare två mål för Kristinehamn under andra perioden. Ellinor Eriksson kunde dock kvittera till 2-3 för LFIBK. Hemmalaget kämpade bra men nådde aldrig riktigt ända fram under andra perioden. Dessutom drog laget på sig tre utvisningar under denna period, något som inte gjorde förutsättningarna bättre.

Under sista perioden gjorde hemmalaget en stark återhämtning och satte fyra mål. Även Kristinehamns damer gjorde fyra mål under sista perioden.

Matchen spelades i Spångbergshallen och lockade en hel del publik.

Kristinehamn började matchen starkt och gjorde första målet efter cirka sex minuters spel. LFIBK:s damer kom dock allt mer in i matchen och kunde kvittera till 1-1, genom Liv Larsson, efter ungefär halva första perioden.

Andra perioden var det återigen Kristinehamn som tog kommandot. Och efter ett fint passningsspel vid målet så gjorde Kristinehamn mål efter bara 1.25 minuters spel.

Kämpade bra

Och det blev ytterligare två mål för Kristinehamn under andra perioden. Ellinor Eriksson kunde dock kvittera till 2-3 för LFIBK. Hemmalaget kämpade bra men nådde aldrig riktigt ända fram under andra perioden. Dessutom drog laget på sig tre utvisningar under denna period, något som inte gjorde förutsättningarna bättre.

Under sista perioden gjorde hemmalaget en stark återhämtning och satte fyra mål. Även Kristinehamns damer gjorde fyra mål under sista perioden.

Matchen spelades i Spångbergshallen och lockade en hel del publik.