2018-03-09 09:20

2018-03-09 09:20

Slutspurt för amatörer som vill ställa ut

FILIPSTAD: Än finns det plats för fler på Kvarnen

I dag, fredag, är det slutspurt för alla som tänkt sig att vara med på utställningen Amateur 2018 på Museet Kvarnen.

Fredagen den 9 mars är nämligen sista anmälningsdag.

När FT kollade läget på torsdagen var det tillräckligt många anmälda för att utställningen ska bli av, men det fanns plats för fler. Den som vill vara med ringer eller mejlar Kvarnen (info@ferlinmuseum.se).

Utställningen pågår mellan den 7 och 22 april.

Fredagen den 9 mars är nämligen sista anmälningsdag.

När FT kollade läget på torsdagen var det tillräckligt många anmälda för att utställningen ska bli av, men det fanns plats för fler. Den som vill vara med ringer eller mejlar Kvarnen (info@ferlinmuseum.se).

Utställningen pågår mellan den 7 och 22 april.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.