2017-12-04 14:05

2017-12-04 14:05

Christer Sjögren till Hällefors

HÄLLEFORS

På onsdagskvällen, den 6 december, sjunger Christer Sjögren i Hällefors kyrka.

Han gör det när turnén I juletid stannar till på orten och med på turnén är även musikerna Magnus Johansson och Marcos Ubeda. Det är femtonde upplagan av vad arrangören uppger är ”Sveriges mest omfattande musikresa i julens tecken”.

Totalt omfattar turnén ett 60-tal konserter. Turnépremiären var i mitten av november och den sista konserten i raden är planerad till Sunne den 14 januari.

Han gör det när turnén I juletid stannar till på orten och med på turnén är även musikerna Magnus Johansson och Marcos Ubeda. Det är femtonde upplagan av vad arrangören uppger är ”Sveriges mest omfattande musikresa i julens tecken”.

Totalt omfattar turnén ett 60-tal konserter. Turnépremiären var i mitten av november och den sista konserten i raden är planerad till Sunne den 14 januari.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.