2017-08-03 09:20

2017-08-03 09:23

Väggmålningen har fått ett namn

FILIPSTAD

Den färska väggmålningen på Hansahuset har nu fått en titel. Konstnären Linus ”Yash” Lundin har gett sitt verk namnet ”Slowing down”.

På sin Facebook-sida skriver Yash att väggen i Filipstad var den svåraste han målat på hittills. I en intervju med FT under sin vistelse i stan berättade han att den ogrundade väggen sög åt sig extremt mycket färg.

”Men tack vare de trevliga människorna i Filiptad och bästa Artscape crew hade jag en fantastisk tid! skriver han och tackar alla.

Många tackar honom också – inlägget har delats 37 gånger, gillats närmare 700 och bland kommentarerna finns många skrivna av nöjda Filipstadsbor. ”Man blir glad av detta. Inte bara en gång utan varje dag” skriver en av dem.

På sin Facebook-sida skriver Yash att väggen i Filipstad var den svåraste han målat på hittills. I en intervju med FT under sin vistelse i stan berättade han att den ogrundade väggen sög åt sig extremt mycket färg.

”Men tack vare de trevliga människorna i Filiptad och bästa Artscape crew hade jag en fantastisk tid! skriver han och tackar alla.

Många tackar honom också – inlägget har delats 37 gånger, gillats närmare 700 och bland kommentarerna finns många skrivna av nöjda Filipstadsbor. ”Man blir glad av detta. Inte bara en gång utan varje dag” skriver en av dem.