2016-04-04 18:51

2016-04-04 18:52

Dags för paret Wells att inta Folkan

FILIPSTAD: En musikalisk föreställning med jazz, boogie och rock utlovas

På onsdagskvällen är det dags för celebert besök i Filipstad.
Maria och Robert Wells kommer till Folkets hus och biljetterna har sålt bra, men än finns några lediga platser kvar.

Hon – en sjungande författare med skådespelartalang. Han – en sällan skådad skicklig pianist som firar 30 år som turnerande artist.

Tillsammans är de makarna Wells som just nu befinner sig ute på vägarna för att bjuda sin värmländska publik på svängande föreställningar genom World Wide Tour Wermland.

Och denna vecka, närmare bestämt på onsdag, har det blivit dags för Robert och Maria Wells att inta scenen i Filipstad.

I ett pressmeddelande utlovas en musikalisk föreställning av högsta klass, gjord på ingredienser så som boogie, jazz och rock. Hela anrättningen kommer även att spetsas till genom roliga anekdoter och en stor dos humor.

Makarna kommer dock inte att bära upp hela arrangemanget själva – till sin hjälp har de husbandet, beståendes av Lars Risberg på bas och Roine Johansson på trummor.

Parallellt med denna turné släpper även Maria Wells sitt första soloalbum, från vilket publiken också kommer få ett smakprov. Texterna på debutplattan har författats av Camilla Läckberg medan musiken komponerats av Robert Wells. Albumet som går under namnet For The Love, släpptes den 21 mars.

Makarna har båda goda referenser och åstadkommit stora ting inom musikvärlden. För Marias del började allt vid Säffleoperan. Hon har sedan i sin karriär turnerat runt med dansband och spelat i humorrevyer med Stefan och Krister. Hon har även författat två böcker – Mammafällan, samt Mammatankar.

Robert i sin tur är utbildad konsertpianist och har turnérat runt med föreställningen Rhapsody in rock, i många länder förutom Sverige, bland annat Ryssland, USA och Kina.

Hon – en sjungande författare med skådespelartalang. Han – en sällan skådad skicklig pianist som firar 30 år som turnerande artist.

Tillsammans är de makarna Wells som just nu befinner sig ute på vägarna för att bjuda sin värmländska publik på svängande föreställningar genom World Wide Tour Wermland.

Och denna vecka, närmare bestämt på onsdag, har det blivit dags för Robert och Maria Wells att inta scenen i Filipstad.

I ett pressmeddelande utlovas en musikalisk föreställning av högsta klass, gjord på ingredienser så som boogie, jazz och rock. Hela anrättningen kommer även att spetsas till genom roliga anekdoter och en stor dos humor.

Makarna kommer dock inte att bära upp hela arrangemanget själva – till sin hjälp har de husbandet, beståendes av Lars Risberg på bas och Roine Johansson på trummor.

Parallellt med denna turné släpper även Maria Wells sitt första soloalbum, från vilket publiken också kommer få ett smakprov. Texterna på debutplattan har författats av Camilla Läckberg medan musiken komponerats av Robert Wells. Albumet som går under namnet For The Love, släpptes den 21 mars.

Makarna har båda goda referenser och åstadkommit stora ting inom musikvärlden. För Marias del började allt vid Säffleoperan. Hon har sedan i sin karriär turnerat runt med dansband och spelat i humorrevyer med Stefan och Krister. Hon har även författat två böcker – Mammafällan, samt Mammatankar.

Robert i sin tur är utbildad konsertpianist och har turnérat runt med föreställningen Rhapsody in rock, i många länder förutom Sverige, bland annat Ryssland, USA och Kina.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.