2016-02-16 19:19

2016-02-16 19:19

Heberlein till biblioteket i mars

FILIPSTAD

Författaren Ann Heberlein kommer till Filipstads bibliotek den 10 mars för att berätta om sitt författarskap. ”Ont och gott, Gud och människor, livet och döden” är rubriken för kvällen.

Hon är en erfaren föreläsare och är teologie doktor i etik, verksam vid Lunds universitet. För allmänheten är hon framför allt bekant som författare – genombrottet kom med den uppmärksammade boken Jag vill inte dö jag vill bara inte leva (2009). Förra våren kom ännu en bok: ”Gud, om vi ska talas vid du och jag måste jag vara helt ärlig”.

Hon skriver också i både DN och Sydsvenskan och har gjort program för SVT.

Förköpsbiljetter till föreläsningen i Filipstad släpps den 29 februari.

Hon är en erfaren föreläsare och är teologie doktor i etik, verksam vid Lunds universitet. För allmänheten är hon framför allt bekant som författare – genombrottet kom med den uppmärksammade boken Jag vill inte dö jag vill bara inte leva (2009). Förra våren kom ännu en bok: ”Gud, om vi ska talas vid du och jag måste jag vara helt ärlig”.

Hon skriver också i både DN och Sydsvenskan och har gjort program för SVT.

Förköpsbiljetter till föreläsningen i Filipstad släpps den 29 februari.