2017-12-19 06:00

2017-12-19 06:00

DEBATT: Även kommunen borde handla lokalt

JULMAT: Besvikelse efter julmat från annan ort

Jag med flera är jättebesvikna på Filipstads kommun. De går ut och vill att alla ska stanna och handla och vara måna om Filipstad. Själva lägger de ut anbud om julmaten utanför Filipstads kommun, så Karlstad får den, tack vare att de är billigare.

Resultatet är att alla anställda får julmat, till exempel vi i Lesjöfors, skickad ifrån Karlstad i aluminiumformar. Maten blir sedan uppvärmd och serverad i aluminiumformarna.

Det är julbord det.

Jag tycker Filipstads kommun har totalt fallit ihop.

Sen vill vi tacka Svenska kyrkan som skänkte 1000 kronor till de boende i Lesjöfors till julkvällen, för det kunde inte heller ordnas något till de gamla. Så jag tackar personal på Ugglan och kyrkan, som gör detta möjligt. Hon som hjälpte oss med pengar var diakonissan Anette Bäck Davidsson.

Tack för att ni kämpar för de gamla!

Besviket vårdbiträde

Jag med flera är jättebesvikna på Filipstads kommun. De går ut och vill att alla ska stanna och handla och vara måna om Filipstad. Själva lägger de ut anbud om julmaten utanför Filipstads kommun, så Karlstad får den, tack vare att de är billigare.

Resultatet är att alla anställda får julmat, till exempel vi i Lesjöfors, skickad ifrån Karlstad i aluminiumformar. Maten blir sedan uppvärmd och serverad i aluminiumformarna.

Det är julbord det.

Jag tycker Filipstads kommun har totalt fallit ihop.

Sen vill vi tacka Svenska kyrkan som skänkte 1000 kronor till de boende i Lesjöfors till julkvällen, för det kunde inte heller ordnas något till de gamla. Så jag tackar personal på Ugglan och kyrkan, som gör detta möjligt. Hon som hjälpte oss med pengar var diakonissan Anette Bäck Davidsson.

Tack för att ni kämpar för de gamla!

Besviket vårdbiträde

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.