2017-06-30 06:00

2017-06-30 06:00

INSÄNDARE: Ge mig ett rårakerecept

MATGLAD:

Jag har flyttat från Filipstad för ett antal år sedan och i och med det blir det ju att man saknar vissa saker. I mitt fall saknar jag riktiga rårakor.Trivialt för många . Men för mig är det inte det. Så jag ber er om hjälp efter ett recept på dessa underbart goda saker .Tidningen har min adress. Jag älskar mitt Filipstad!

Kuhlin i gävle

Jag har flyttat från Filipstad för ett antal år sedan och i och med det blir det ju att man saknar vissa saker. I mitt fall saknar jag riktiga rårakor.Trivialt för många . Men för mig är det inte det. Så jag ber er om hjälp efter ett recept på dessa underbart goda saker .Tidningen har min adress. Jag älskar mitt Filipstad!

Kuhlin i gävle

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.