2016-08-02 06:00

2016-08-02 06:00

Fotbollslagen är värda bättre

IDROTT: Ungdomsledare vill se fler och bättre planer

Nu lutar det väl åt att de ska bli en konstgräsplan inom några år och det tackar vi förstås för om det blir av. Viktigt för att förlänga säsongen och ha möjlighet att träna och konkurrera med regionens övriga lag. Men, enligt ryktet så vill kommunen lägga den på en av de befintliga planerna på Kalhyttan. Det vore ett mycket dåligt beslut då vi behöver flera planer för att kunna bedriva en vettig verksamhet.

Kalhyttan är en kommunal anläggning som är bedrövlig på våren. Vi spelar nog på Värmlands sämsta planer under vårsäsongen, år efter år. Den tar sig under sommaren och är riktigt fin på hösten. Men nog borde väl kommunen kunna satsa på ordentlig gräsgödsel innan säsong för att ge bra förutsättningar hela säsongen?

Det är väldens största idrott för tjejer och killar vi talar om. Lite pinsamt faktiskt. Tyder på väldigt dålig kännedom av de styrande om hur läget är. Eller så skiter ni helt enkelt i det.

Den enda planen i övrigt som finns att tillgå är Jonstorp som är ett skämt. Knappt så att den klipps och det är i princip omöjligt att bedriva vettig träning där. Varning för sjösjuka då den är så ojämn.

Dags att ta tag ordentligt i den här frågan för de styrande i kommunen. Tänk till och gör rätt. Vi pratat alltså om värdens största idrott och det bästa integrationsverktyget som finns. Det måste få kosta!!

"Manne" Buisson

ungdomsledare

Nu lutar det väl åt att de ska bli en konstgräsplan inom några år och det tackar vi förstås för om det blir av. Viktigt för att förlänga säsongen och ha möjlighet att träna och konkurrera med regionens övriga lag. Men, enligt ryktet så vill kommunen lägga den på en av de befintliga planerna på Kalhyttan. Det vore ett mycket dåligt beslut då vi behöver flera planer för att kunna bedriva en vettig verksamhet.

Kalhyttan är en kommunal anläggning som är bedrövlig på våren. Vi spelar nog på Värmlands sämsta planer under vårsäsongen, år efter år. Den tar sig under sommaren och är riktigt fin på hösten. Men nog borde väl kommunen kunna satsa på ordentlig gräsgödsel innan säsong för att ge bra förutsättningar hela säsongen?

Det är väldens största idrott för tjejer och killar vi talar om. Lite pinsamt faktiskt. Tyder på väldigt dålig kännedom av de styrande om hur läget är. Eller så skiter ni helt enkelt i det.

Den enda planen i övrigt som finns att tillgå är Jonstorp som är ett skämt. Knappt så att den klipps och det är i princip omöjligt att bedriva vettig träning där. Varning för sjösjuka då den är så ojämn.

Dags att ta tag ordentligt i den här frågan för de styrande i kommunen. Tänk till och gör rätt. Vi pratat alltså om värdens största idrott och det bästa integrationsverktyget som finns. Det måste få kosta!!

"Manne" Buisson

ungdomsledare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.