2016-05-05 09:28

2016-05-05 09:28

Firandet som försvann

Förstamaj: Besviken på första maj

Var på besök i Filipstad under valborgshelgen och ville passa på att fira med V och S som hade annonserat att det skulle ske vid dåligt väder i Folkets hus, annars vid torget kl.15.00. Var där i god tid i solsken tillsammans med andra men inget hände vid 15.30 kom en ung man och informerade oss om att det att det var i Folkets hus.

Folk blev upprörda, även jag, att ingen information om var de höll hus. Utanför Folkets hus var några plakat lutade mot väggen med text till exempel ”handla närodlat”. Inte på någon gick att läsa vad regeringen vill; dessutom gick det att se att de var ihoprafsade i all hast.

Jag och fler med mig blev så förbannade så vi vände på klacken och gick hem.

En skandal hur arbetarkommunen skötte frågan. Har lust att informera Sossarnas distriktansvarige. Är dess politiker endast karriärister? Annat är svårt att tro!

En mycket besviken gammal filipstadsbo

Var på besök i Filipstad under valborgshelgen och ville passa på att fira med V och S som hade annonserat att det skulle ske vid dåligt väder i Folkets hus, annars vid torget kl.15.00. Var där i god tid i solsken tillsammans med andra men inget hände vid 15.30 kom en ung man och informerade oss om att det att det var i Folkets hus.

Folk blev upprörda, även jag, att ingen information om var de höll hus. Utanför Folkets hus var några plakat lutade mot väggen med text till exempel ”handla närodlat”. Inte på någon gick att läsa vad regeringen vill; dessutom gick det att se att de var ihoprafsade i all hast.

Jag och fler med mig blev så förbannade så vi vände på klacken och gick hem.

En skandal hur arbetarkommunen skötte frågan. Har lust att informera Sossarnas distriktansvarige. Är dess politiker endast karriärister? Annat är svårt att tro!

En mycket besviken gammal filipstadsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.