2016-04-22 17:26

2016-04-22 17:26

Kö till polisen

Trygghet: Hundra före i telefonen

De sa sig vara från Microsoft och att det gällde min dator. Efter att jag sagt några väl valda ord, la jag på och ringde polisen. En timmes väntetid och 100 samtal före. Ridå!

Gunnel Svalling

De sa sig vara från Microsoft och att det gällde min dator. Efter att jag sagt några väl valda ord, la jag på och ringde polisen. En timmes väntetid och 100 samtal före. Ridå!

Gunnel Svalling

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.