2016-04-16 06:00

2016-04-16 06:00

Satsa på en ny golfbana

FÖRSLAG.

Varför inte bygga en ny golfbana i Kalhyttan-Färnsjöområdet? Och få ett frilufts-, rekreations-, idrottsområde som ligger centralt.

Det är många vinster med allt samlat i samma område, kanske med gemensam reception för skidor, slalom, löpning, golf, fotboll, friidrott. Kanske folkrace, Färnsjörepan med mera, med mera. Gemensam shop... Kanske café... Kanske centrum för ett eventuellt idrottsgymnasium – allt på ett ställe.

Återvändare 2016

Varför inte bygga en ny golfbana i Kalhyttan-Färnsjöområdet? Och få ett frilufts-, rekreations-, idrottsområde som ligger centralt.

Det är många vinster med allt samlat i samma område, kanske med gemensam reception för skidor, slalom, löpning, golf, fotboll, friidrott. Kanske folkrace, Färnsjörepan med mera, med mera. Gemensam shop... Kanske café... Kanske centrum för ett eventuellt idrottsgymnasium – allt på ett ställe.

Återvändare 2016

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.