2016-04-07 06:00

2016-04-07 06:00

Filipstad behöver en konstgräsplan

IDROTT: Agera kommunen, här pågår integration

Nu ska Karlskoga bygga sin andra konstgräsplan för fotboll. De bekostar den med det tillfälliga statsbidraget de får pga flyktingsituationen. Nu är det väl dags att politikerna i Filipstads kommun tänker till lite?

Vi här i kommun är i stort behov av en konstgräsplan för att bedriva vår verksamhet som ständigt växer just pga flyktingfrågan. Fotbollsföreningen gör ett storartat jobb för integrationen där alla är välkomna. Finns det något bättre intergrationsprojekt än fotbollen?

Kommunen får också stora bidrag från staten för flyktingsituationen. Är dags att satsa pengarna där de gör nytta.

För övrigt är Filipstad snart den enda kommunen i Värmland utan konstgräsplan. Men med väldigt många fotbollsintresserade flyktingar.

 

”Manne” Buisson

ungdomsledare FFF

Nu ska Karlskoga bygga sin andra konstgräsplan för fotboll. De bekostar den med det tillfälliga statsbidraget de får pga flyktingsituationen. Nu är det väl dags att politikerna i Filipstads kommun tänker till lite?

Vi här i kommun är i stort behov av en konstgräsplan för att bedriva vår verksamhet som ständigt växer just pga flyktingfrågan. Fotbollsföreningen gör ett storartat jobb för integrationen där alla är välkomna. Finns det något bättre intergrationsprojekt än fotbollen?

Kommunen får också stora bidrag från staten för flyktingsituationen. Är dags att satsa pengarna där de gör nytta.

För övrigt är Filipstad snart den enda kommunen i Värmland utan konstgräsplan. Men med väldigt många fotbollsintresserade flyktingar.

 

”Manne” Buisson

ungdomsledare FFF

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.