2015-12-07 09:24

2015-12-07 09:24

Glöm inte släcka ljusen

PÅMINNELSE KARLSTAD: Varning i juletid

Jag läser om familjen som glömt bort ljus i huset.

Usch och vilken tur de hade. Numer bor jag och sambon i lägenhet. Men för att påminna mina kära grannar satte jag upp en lapp vid trappuppgången om att se över sina eventuella ljus i lägenheten innan de går. Ingen vill vara med om en sådan tragisk och onödig upplevelse. Bor du själv i lägenhet gör som jag. Det kan rädda liv.

Gunilla Segerman

Usch och vilken tur de hade. Numer bor jag och sambon i lägenhet. Men för att påminna mina kära grannar satte jag upp en lapp vid trappuppgången om att se över sina eventuella ljus i lägenheten innan de går. Ingen vill vara med om en sådan tragisk och onödig upplevelse. Bor du själv i lägenhet gör som jag. Det kan rädda liv.

Gunilla Segerman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.