2018-09-14 06:00

2018-09-14 06:00

Showresa till Björn Skifs

FÖRENINGSLIV: SPF Aktivs pensionärer på show

Lördagen den 8 september var 45 pensionärer från SPF Filipstad återigen på en resa. Färden gick till Löfbergs arena och Björn Skifs Show ”Bitar ur Mitt Liv”.

Molkom buss och Peter som chaufför körde gruppen till Karlstad, där en god trerättersmeny intogs före showen i den ombyggda restaurangen med det nya namnet The Locker Room. Menyn bestod av förrätt: handskalade räkor i koriandercreme, varmrätt: kalvfilè, dessert: citrontartelett.

Efter den uppskattade måltiden förflyttade pensionärerna sig till sina platser på läktaren i Löfbergs arena och där fick man se en show av pensionären Björn Skifs (över 70 år) som underhöll under två timmar med ”bitar” ur hans 50 fantastiska år som artist. Den fulltaliga publiken njöt över hur proffsigt Pernilla Skifs registrerat showen och den stora orkestern var också mycket proffsig.

Vid 23-tiden på kvällen kom 45 nöjda SPF-pensionärer hem till Filipstad.

SPF Aktivs kommande resor: 20-21/9 Skördefest på Åland, 11/11 Säffle: musikalen Spelman på taket och 4-6/12 Helsingfors med musikalen Chess.

Molkom buss och Peter som chaufför körde gruppen till Karlstad, där en god trerättersmeny intogs före showen i den ombyggda restaurangen med det nya namnet The Locker Room. Menyn bestod av förrätt: handskalade räkor i koriandercreme, varmrätt: kalvfilè, dessert: citrontartelett.

Efter den uppskattade måltiden förflyttade pensionärerna sig till sina platser på läktaren i Löfbergs arena och där fick man se en show av pensionären Björn Skifs (över 70 år) som underhöll under två timmar med ”bitar” ur hans 50 fantastiska år som artist. Den fulltaliga publiken njöt över hur proffsigt Pernilla Skifs registrerat showen och den stora orkestern var också mycket proffsig.

Vid 23-tiden på kvällen kom 45 nöjda SPF-pensionärer hem till Filipstad.

SPF Aktivs kommande resor: 20-21/9 Skördefest på Åland, 11/11 Säffle: musikalen Spelman på taket och 4-6/12 Helsingfors med musikalen Chess.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.