2018-08-10 06:00

2018-08-10 06:00

Sångafton med Ted Gärdestads sånger

NORDMARK: Musik i Nordmarks kyrka

På söndagskvällen, den 12 augusti, blir det en musikkväll i Nordmarks kyrka.

Anders Pettersen med sång och Katre Lehtsaar-Helmersson på piano kommer att underhålla med ett musikprogram

Förutom visor sjunger Anders också sånger av Ted Gärdestad, som För kärlekens skull och Sol, vind och vatten. Även balladerna Guldet blev till sand och Gabriellas sång finns med i sångaftonen, som avslutas med Värmlandsvisan.

Det blir också pianomusik och Anette Bäck Davidsson håller i andakten.

Anders Pettersen med sång och Katre Lehtsaar-Helmersson på piano kommer att underhålla med ett musikprogram

Förutom visor sjunger Anders också sånger av Ted Gärdestad, som För kärlekens skull och Sol, vind och vatten. Även balladerna Guldet blev till sand och Gabriellas sång finns med i sångaftonen, som avslutas med Värmlandsvisan.

Det blir också pianomusik och Anette Bäck Davidsson håller i andakten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.