2018-05-03 08:19

2018-05-03 08:19

Minsta turistbyrån har öppnat

RÄMMEN: Välfyllda lådor i Rämmen

Sveriges minsta turistbyrå har öppnat för säsongen – ett säkert vårtecken i Rämmen!

Byrån har ställts ut efter vintervilan och är nu fulladdad med informationsmaterial om sevärdheterna i byn och i östra Värmland. Årets utgåva av Värmlandsmagasinet finns både på svenska och engelska i turistbyråns lådor. Turistbyrån är öppen dygnet runt till och med den 30 september för självbetjäning.

Byrån har ställts ut efter vintervilan och är nu fulladdad med informationsmaterial om sevärdheterna i byn och i östra Värmland. Årets utgåva av Värmlandsmagasinet finns både på svenska och engelska i turistbyråns lådor. Turistbyrån är öppen dygnet runt till och med den 30 september för självbetjäning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.