2017-10-26 18:46

2017-10-26 18:46

Revolution pågår i handeln

FÖRENINGSLIV

En revolution pågår inom handeln – det hävdar Kristina Neidre Pedersen, som jobbar på kommunens näringslivskontor.

Det ska hon berätta mer om när hon nu på måndag, den 30 oktober, är gäst på ett öppet möte med Filipstads Rotaryklubb. Mötet hålls på Hennickehammar på måndagskvällen och hon ska berätta om hur nya köpvanor påverkar så väl enskilda butiker som hela städer.

Det ska hon berätta mer om när hon nu på måndag, den 30 oktober, är gäst på ett öppet möte med Filipstads Rotaryklubb. Mötet hålls på Hennickehammar på måndagskvällen och hon ska berätta om hur nya köpvanor påverkar så väl enskilda butiker som hela städer.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.