2015-06-04 06:00

2015-06-04 06:00

Konfirmation i Filipstad

KONFIRMATION

Konfirmerade i Filipstads kyrka.

Översta raden: Larissa Hoffmann, Signe Lindberg, Nadja Ströberg, Jasmine Nilsson, Lena Grindbo, pedagog, Madeleine Hyllengren-Larsson, komminister, Felicia Stjernlöf, Matilda Carlsson, Moa Ryen Blåder, Tobias Gustavsson. Nedre raden: Linnéa Eriksson, Alicia Johansson, Clara Daniels, Wilma Larsson, Meja Forsell. På golvet: Unga ledare: Agne Martinkute, Linnéa Hagström, Anna Johansson, Hanna Haraldsson, Petula Loveka.

Översta raden: Larissa Hoffmann, Signe Lindberg, Nadja Ströberg, Jasmine Nilsson, Lena Grindbo, pedagog, Madeleine Hyllengren-Larsson, komminister, Felicia Stjernlöf, Matilda Carlsson, Moa Ryen Blåder, Tobias Gustavsson. Nedre raden: Linnéa Eriksson, Alicia Johansson, Clara Daniels, Wilma Larsson, Meja Forsell. På golvet: Unga ledare: Agne Martinkute, Linnéa Hagström, Anna Johansson, Hanna Haraldsson, Petula Loveka.