2015-01-24 06:00

2015-01-26 09:59

FT:s trotjänare avtackades

FILIPSTAD: Middag på Hotell Hertig Karl

Filipstads Tidnings förre annonssäljare Hasse Nordlund trodde att han skulle träna på gym under torsdagskvällen. Han kunde inte ha varit mer fel ute.

För när han kom till gymmet blev han kidnappad och förd till Hotell Hertig Karl i Filipstad där många av de företag som han varit i kontakt med under åren hade ordnat med en avtackningsmiddag. Här sitter han redo att smaka på maten tillsammans med Tina Nevalainen från Thomas kläder.

För när han kom till gymmet blev han kidnappad och förd till Hotell Hertig Karl i Filipstad där många av de företag som han varit i kontakt med under åren hade ordnat med en avtackningsmiddag. Här sitter han redo att smaka på maten tillsammans med Tina Nevalainen från Thomas kläder.