2018-06-15 09:09

2018-06-15 09:09

Ny brand vid järnvägen

DAGLÖSEN: Glödbrand i kanten av tidigare brand

Vid 19-tiden på torsdagskvällen ryckte räddningstjänsten åter ut på en järnvägsbrand.

Den här gången var det en glödbrand i terrängen efter järnvägen mellan Daglösen station och Prästbäcken. Cirka 2 gånger 2 meter brann i kanten av en tidigare brandplats. Brandmännen grävde upp ytan och hällde över vatten från en bäck.

Den här gången var det en glödbrand i terrängen efter järnvägen mellan Daglösen station och Prästbäcken. Cirka 2 gånger 2 meter brann i kanten av en tidigare brandplats. Brandmännen grävde upp ytan och hällde över vatten från en bäck.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.