2018-05-17 19:58

2018-05-17 19:58

Misstänkt skotthål i fönsterruta

FILIPSTAD: Litet, runt hål i glaset

Polisen har fått in en anmälan om skadegörelse på ett flerfamiljshus i Filipstad som väcker misstankar.

Skadegörelsen består av ett litet, runt hål i ytterrutan på ett fönster.

Det kan enligt polisen vara frågan om ett spåret efter ett skott med en soft air gun, men det går inte att säga helt säkert. Hålet är tre-fyra millimeter i diameter. Det upptäcktes på kvällen den 9 maj och har anmälts nu.

Skadegörelsen består av ett litet, runt hål i ytterrutan på ett fönster.

Det kan enligt polisen vara frågan om ett spåret efter ett skott med en soft air gun, men det går inte att säga helt säkert. Hålet är tre-fyra millimeter i diameter. Det upptäcktes på kvällen den 9 maj och har anmälts nu.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.