2018-01-13 06:16

2018-01-13 12:24

Fick såga upp husfasad

Räddningstjänsten fick rycka ut till en adress utanför Lervik, med anledning av glödbrand i fastighetens fasad.

Strax före klockan 04-tiden på lördagen ska en boende i huset vaknat av brandvarnaren.

En granne ska ha släckt branden med en pulversläckare och snö, så när räddningstjänsten kom fram till platsen fann de endast en begränsad glödbrand i husets träfasad. Räddningstjänsten fick såga upp en del av fasaden samt altangolv för att komma åt glöden.

Ingen person ska ha kommit till skada.

Även polis och ambulans kom till platsen.

Strax före klockan 04-tiden på lördagen ska en boende i huset vaknat av brandvarnaren.

En granne ska ha släckt branden med en pulversläckare och snö, så när räddningstjänsten kom fram till platsen fann de endast en begränsad glödbrand i husets träfasad. Räddningstjänsten fick såga upp en del av fasaden samt altangolv för att komma åt glöden.

Ingen person ska ha kommit till skada.

Även polis och ambulans kom till platsen.

  • Cecilia Karlsson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.