2018-01-13 09:33

2018-01-13 12:21

Brand i byggnad

FILIPSTAD

Klockan 03.53 under natten till lördag fick räddningstjänsten larm om brand i en byggnad utanför Lervik, nordöst om Persberg.

Det var en boende i huset som hade vaknat av brandvarnaren och sedan slagit larm. När räddningstjänsten anlände till platsen kunde man konstatera att det handlade om en begränsad glödbrand i träfasaden på huset.

För att komma åt all glöd var brandmännen tvungna att såga upp en del av fasaden och altangolvet.

Inga personer skadades vid händelsen. Även ambulans och polis kallades ut till platsen.

 

 

Det var en boende i huset som hade vaknat av brandvarnaren och sedan slagit larm. När räddningstjänsten anlände till platsen kunde man konstatera att det handlade om en begränsad glödbrand i träfasaden på huset.

För att komma åt all glöd var brandmännen tvungna att såga upp en del av fasaden och altangolvet.

Inga personer skadades vid händelsen. Även ambulans och polis kallades ut till platsen.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.