2017-12-07 16:45

2017-12-07 16:45

Skola utsatt igen

FILIPSTAD: Krossade bilruta med porslin

Några tog sig in i Åsenskolans källare, tände på papper och krossade en stor mängd porslin.
Detta är andra gången på kort tid som skolan utsätts för allvarlig skadegörelse.

Precis som förra gången har förövarna tagit sig in i skolan genom att sparka in en träskiva som satt för ett fönster.

Inne i skolans källarlokaler har sedan papper tänts på och porslin krossats. En del av porslinet har även kastats på utsidan av byggnaden samt på en bil som tillhör skolan. Detta gjorde bland annat att en av bilens rutor gick sönder.

Händelsen inträffade mellan fredag och söndag kväll förra veckan.

Precis som förra gången har förövarna tagit sig in i skolan genom att sparka in en träskiva som satt för ett fönster.

Inne i skolans källarlokaler har sedan papper tänts på och porslin krossats. En del av porslinet har även kastats på utsidan av byggnaden samt på en bil som tillhör skolan. Detta gjorde bland annat att en av bilens rutor gick sönder.

Händelsen inträffade mellan fredag och söndag kväll förra veckan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.