2017-12-07 17:41

2017-12-07 17:41

Hitta rätt i jul

FILIPSTAD: Julorienteringen är igång

Inger Rööhs från Filipstads orienteringsklubb vill sätta fart på Filipstadsbornas fötter – och lite tankenötter serverar klubben också.

Lagom till skyltsöndagen drog klubben i gång sin traditionella julorientering, där det gäller att vandra runt bland de lokala butikerna och hitta små bokstäver gömda i skyltfönstren. Den som hittar alla har chansen till priser i form av presentkort.

Lagom till skyltsöndagen drog klubben i gång sin traditionella julorientering, där det gäller att vandra runt bland de lokala butikerna och hitta små bokstäver gömda i skyltfönstren. Den som hittar alla har chansen till priser i form av presentkort.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.