2017-12-04 15:39

2017-12-04 15:39

Rutor krossades på bil

FILIPSTAD

En bil som stod parkerad på Telegatan har mellan fredag och lördag utsatts för en skadegörelse.

Totalt har fyra rutor på fordonet krossats – fram- och bakrutan inklusive rutorna på vänster sida.

Händelsen är polisanmäld.

Totalt har fyra rutor på fordonet krossats – fram- och bakrutan inklusive rutorna på vänster sida.

Händelsen är polisanmäld.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.