2017-08-13 14:36

2017-08-13 14:36

Till sjukhus efter överfall med tillhyggen

FILIPSTAD

En man 30-årsåldern fick föras till sjukhus efter att han överfallits på gatan av ett gäng personer.

Det var vid 19.30-tiden på lördagen som mannen gick i centrala Filipstad när två bilar plötsligt stannade. Ut rusade flera personer beväpnade med olika tillhyggen. De gav sig på mannen som blev så illa skadad att han fick föras till Centralsjukhuset i Karlstad med ambulans.

Mannen som är känd av polisen har inte lämnat något signalement på angriparna.

De okända gärningsmännen är misstänkta för grov misshandel.

Det var vid 19.30-tiden på lördagen som mannen gick i centrala Filipstad när två bilar plötsligt stannade. Ut rusade flera personer beväpnade med olika tillhyggen. De gav sig på mannen som blev så illa skadad att han fick föras till Centralsjukhuset i Karlstad med ambulans.

Mannen som är känd av polisen har inte lämnat något signalement på angriparna.

De okända gärningsmännen är misstänkta för grov misshandel.