2017-04-19 17:58

2017-04-19 17:58

Åtalas för massexofredande av kvinnor

FILIPSTAD

En 56-årig man i Filipstad har åtalats för flera fall av sexuellt ofredande, anklagad för att bland annat ha onanerat öppet inför flera kvinnor.

Åtalet gäller sexuellt ofredande på fyra punkter, samtliga rör snarlika händelser som skett i eller kring mannens bostad. I åtalet beskriver åklagaren hur mannen klätt av sig på underkroppen, och ställt sig på ”en stol eller liknande” i fönstret i sin bostad och onanerat.

Varje åtalspunkt rör ett flertal eller stort antal tillfällen som skett mellan hösten 2015 och januari 2017.

Enligt åtalet nekar 56-åringen till brott.

Åtalet gäller sexuellt ofredande på fyra punkter, samtliga rör snarlika händelser som skett i eller kring mannens bostad. I åtalet beskriver åklagaren hur mannen klätt av sig på underkroppen, och ställt sig på ”en stol eller liknande” i fönstret i sin bostad och onanerat.

Varje åtalspunkt rör ett flertal eller stort antal tillfällen som skett mellan hösten 2015 och januari 2017.

Enligt åtalet nekar 56-åringen till brott.