2016-10-04 06:00

2016-10-04 06:00

Skön tur på hea i höstsolen

BRATTFORS: Populär vandring på Brattforsheden

Runt 400 personer kom om söndagen till Brattforsheden för att ta del av en kär hösttradition – Headagen. Årets arrangemang kunde inte ha blivit bättre – oktobersolen strålade och visade upp den allra skönaste sidan av de historiefyllda markerna.

Vinnare och rätta rader

Vuxna: Anneli Blomqvist, Filipstad, Stefan Davidsson, Karlstad, Filip Gran, Filipstad, Anna-Lena Kullberg, Filipstad, Josephine Lovsjö, Filipstad, Fred Lundberg, Molkom, Mossberg, Karlstad, Irene Schildt, Karlstad, Sofia Sundberg, Filipstad, Lars-Eriks Svensson, Molkom.

Barn: Hugo Andersson, Filipstad, Clara Eriksson, Hammarö, Rasmus Heikkinen, Filipstad, Ida Hermansson, Filipstad, Thea Hultman, Filipstad, Oskar Lundblad, Filipstad, Rasmus Löfgren, Filipstad, Julia Nyquist, Filipstad, Filippa Persson, Filipstad, Lhea Svensson, Filipstad.

Rätta svaren:

Vuxna: 1 x x 1 2 1 1 1 1 x 2 2

Barn: 1 1 1 x 2 x x 1 2 x x 2