2016-09-19 11:34

2016-09-19 11:34

Livsmedel och energi till frukost

FILIPSTAD

Hur går det till när kommunens livsmedelsinspektörer gör sitt jobb? Det är ett av ämnena när kommunens näringslivskontor bjuder in företagare till frukostmöte onsdagen den 28 september. Tre livsmedelsinspektörer ska berätta om sitt arbete och om de inspektioner de gör – vad de kollar och varför.

Vid frukostmötet blir det även information om statligt investeringsstöd till små och medelstora företag. Marko Lasic från länsstyrelsen ska berätta om det. Sedan berättar energirådgivaren Staffan Gunnarsson om energirådgivning för företagare.

Mötet hålls på Hennickehammars herrgård och den som vill med ska anmäla sig senast på måndag den 26 september.

Hur går det till när kommunens livsmedelsinspektörer gör sitt jobb? Det är ett av ämnena när kommunens näringslivskontor bjuder in företagare till frukostmöte onsdagen den 28 september. Tre livsmedelsinspektörer ska berätta om sitt arbete och om de inspektioner de gör – vad de kollar och varför.

Vid frukostmötet blir det även information om statligt investeringsstöd till små och medelstora företag. Marko Lasic från länsstyrelsen ska berätta om det. Sedan berättar energirådgivaren Staffan Gunnarsson om energirådgivning för företagare.

Mötet hålls på Hennickehammars herrgård och den som vill med ska anmäla sig senast på måndag den 26 september.