2016-09-15 16:16

2016-09-15 16:16

Trafikverkschef kommer till Rotary

FÖRENINGSLIV: Öppet möte på måndag

Filipstads Rotaryklubb får finfrämmat vid måndagskvällens möte. Då kommer Trafikverkets regionchef på besök.

Mötet hålls på Hennickehammars herrgård och är öppet för allmänheten. Inbjuden gäst är Håkan Wennerström, som är regionchef på Trafikverket och han ska berätta om verkets planer i östra Värmland de närmaste åren.

Rotary är en organisation som gör humanitära insatser och arbetar för att främja ”samförstånd, goodwill och fred i världen”. Det är också en kontaktyta för nätverkande engagerade personer emellan.

Mötet hålls på Hennickehammars herrgård och är öppet för allmänheten. Inbjuden gäst är Håkan Wennerström, som är regionchef på Trafikverket och han ska berätta om verkets planer i östra Värmland de närmaste åren.

Rotary är en organisation som gör humanitära insatser och arbetar för att främja ”samförstånd, goodwill och fred i världen”. Det är också en kontaktyta för nätverkande engagerade personer emellan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.