2016-08-08 11:44

2016-08-08 11:44

Husvagnen flyttad – och bestulen

FILIPSTAD

Någon har försökt stjäla en husvagn, men misslyckats. Husvagnen stod parkerad på Färnsjövägen och någon har hissat upp stödbenen och flyttat vagnen cirka 20 meter. Vagnen blev kvar men däremot finns det brytmärken både på husvagnens dörr och på draganordningen. Dessutom fattas två gasoltuber, som tjuven brutit upp en lucka för att komma åt. Det här har hänt någon gång mellan söndagen den 31 juli och nu i söndags.

Någon har försökt stjäla en husvagn, men misslyckats. Husvagnen stod parkerad på Färnsjövägen och någon har hissat upp stödbenen och flyttat vagnen cirka 20 meter. Vagnen blev kvar men däremot finns det brytmärken både på husvagnens dörr och på draganordningen. Dessutom fattas två gasoltuber, som tjuven brutit upp en lucka för att komma åt. Det här har hänt någon gång mellan söndagen den 31 juli och nu i söndags.