2016-08-01 14:44

2016-08-01 14:44

Tre bensinstölder anmälda

FILIPSTAD

Circle K - före detta Statoil – har polisanmält tre bensinsnatterier som skett på kort tid. Den 22 juli tankade någon lite drygt tio liter utan att betala, den 24 juli försvann 8,5 liter ned i tanken hos en ytterligare en oärlig person och den 27 juli tankade någon 13 liter och åkte utan att passera kassan.

Circle K - före detta Statoil – har polisanmält tre bensinsnatterier som skett på kort tid. Den 22 juli tankade någon lite drygt tio liter utan att betala, den 24 juli försvann 8,5 liter ned i tanken hos en ytterligare en oärlig person och den 27 juli tankade någon 13 liter och åkte utan att passera kassan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.