2016-08-01 14:56

2016-08-01 14:56

Ovälkommet kvällsbesök

LERVIK: Husägare fick påhälsning i garage

En person satt vid teven i sitt hem när han hörde något som lät utanför. När han kikade ut såg han en främmande bil vid infarten.

Det hände vid 22.46 på fredagskvällen i Lervikstrakten. Mannen tittade på tv men tyckte att han hörde något som lät, som inte kom från tv-apparaten. Mycket riktigt, när han gick ut och tittade såg han en bil vid infarten och hörde då även hur larmet på hans garage gått i gång. Dessutom upptäckte han snart en man och en kvinna, som sa att de sett en bil åka därifrån.

Var mannen och kvinnan kom ifrån och om de var hjälpsamma eller tvärtom själva inblandade i historien gick inte att reda ut på plats, men någon eller några hade rumsterat om i garaget. Vad det verkar har inbrottmmakarna dock inte hunnit stjäla med sig något därifrån.

Det hände vid 22.46 på fredagskvällen i Lervikstrakten. Mannen tittade på tv men tyckte att han hörde något som lät, som inte kom från tv-apparaten. Mycket riktigt, när han gick ut och tittade såg han en bil vid infarten och hörde då även hur larmet på hans garage gått i gång. Dessutom upptäckte han snart en man och en kvinna, som sa att de sett en bil åka därifrån.

Var mannen och kvinnan kom ifrån och om de var hjälpsamma eller tvärtom själva inblandade i historien gick inte att reda ut på plats, men någon eller några hade rumsterat om i garaget. Vad det verkar har inbrottmmakarna dock inte hunnit stjäla med sig något därifrån.