2016-07-29 17:07

2016-07-29 17:07

"Man sitter och jazzar med"

FILIPSTAD: Bosse och Leif underhöll på torget

På fredagen var det dags för Bosse Röös och Leif Lindén att underhålla på Stora Torget. I slutet fick de även sällskap av en efterlängtad Arne Stjernlöf.

På fredagseftermiddagen fylldes torget när det vankades underhållning med Bosse Röös och Leif Andersson. Visor, allsång, country och en och annan fräckis var vad de bjöd på. Trots att de fick hoppa in med kort varsel lyckades programmet underhålla publiken väl.

– Jag kom hit för att höra detta och de är så bra. Man sitter och jazzar med under hela tiden, säger Majvor Karlsson, åhörare.

Arne Stjernlöf som fick lämna över konserten till sina vänner på grund av sjukdom, kom till torget för att lyssna och delta på ett par låtar. Det var inte bara musikerna på scenen som blev glada över att se Arne, näst intill alla filipstadsbor ville komma fram och hälsa.

– Jag känner mig så oerhört privilegierad, trots att jag är sjuk. Jag har så mycket vänner och jag känner så mycket kärlek från Filipstad. Bosse och Leif gör det så bra, de är duktiga, säger han.

Efter Bosse och Leif var det dags för ännu en Leif att inta scenen, men denna gång Leif Andersson. Sedan fem år tillbaka bor han i Filipstad men har under större delen av livet bott i Karlskoga.

– Jag flyttade hit för kärleken och jag trivs jättebra. Filipstad är oerhört fint, jag har till och med skrivit en låt om staden som jag ska sjunga sen, säger han innan han ska gå upp på scenen.

På fredagseftermiddagen fylldes torget när det vankades underhållning med Bosse Röös och Leif Andersson. Visor, allsång, country och en och annan fräckis var vad de bjöd på. Trots att de fick hoppa in med kort varsel lyckades programmet underhålla publiken väl.

– Jag kom hit för att höra detta och de är så bra. Man sitter och jazzar med under hela tiden, säger Majvor Karlsson, åhörare.

Arne Stjernlöf som fick lämna över konserten till sina vänner på grund av sjukdom, kom till torget för att lyssna och delta på ett par låtar. Det var inte bara musikerna på scenen som blev glada över att se Arne, näst intill alla filipstadsbor ville komma fram och hälsa.

– Jag känner mig så oerhört privilegierad, trots att jag är sjuk. Jag har så mycket vänner och jag känner så mycket kärlek från Filipstad. Bosse och Leif gör det så bra, de är duktiga, säger han.

Efter Bosse och Leif var det dags för ännu en Leif att inta scenen, men denna gång Leif Andersson. Sedan fem år tillbaka bor han i Filipstad men har under större delen av livet bott i Karlskoga.

– Jag flyttade hit för kärleken och jag trivs jättebra. Filipstad är oerhört fint, jag har till och med skrivit en låt om staden som jag ska sjunga sen, säger han innan han ska gå upp på scenen.

  • Frida Johansson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.