2016-07-28 17:16

2016-07-28 17:16

Strejkade vid asylboende

LESJÖFORS: Missnöjda med boendet

På torsdagsförmiddagen satte sig flera familjer utanför sitt asylboende i Lesjöfors för att protestera mot förhållandena på boendet.

Enligt uppgifter till P4 Värmland tycker familjerna att de bor för trångt och att det inte finns tillräckligt med sängplatser. De ska även vara missnöjda med renhållningen på boendet. Efter protesterna ska familjerna ha tagit upp problemen med de ansvariga, vilket ledde till att familjerna lämnade boendet.

Enligt uppgifter till P4 Värmland tycker familjerna att de bor för trångt och att det inte finns tillräckligt med sängplatser. De ska även vara missnöjda med renhållningen på boendet. Efter protesterna ska familjerna ha tagit upp problemen med de ansvariga, vilket ledde till att familjerna lämnade boendet.