2016-07-14 18:00

2016-07-14 18:00

Timmerbil välte – väg stängdes av

LESJÖFORS

Vid 17-tiden på torsdagseftermiddagen välte en timmerbil på riksväg 26 och vägen fick stängas av.

Olyckan skedde i höjd med Långban och berodde på att ett framdäck sprängdes på timmerbilen.

– Chauffören och ett barn är förda till sjukhus men det rör sig förmodligen inte om några allvarligare skador eftersom båda två var vakna och talbara, säger Peter Karlsson, insatsledare på olycksplatsen.

 

Olyckan skedde i höjd med Långban och berodde på att ett framdäck sprängdes på timmerbilen.

– Chauffören och ett barn är förda till sjukhus men det rör sig förmodligen inte om några allvarligare skador eftersom båda två var vakna och talbara, säger Peter Karlsson, insatsledare på olycksplatsen.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.